5 Easy Facts About بیماری زونا و راه های درمان Described
5 Easy Facts About بیماری زونا و راه های درمان Described
Blog Article
افرادی که نباید بدون مشورت با پزشک واکسن زونا را تزریق کنند، افرادی هستند که:
داروهای تزریقی، شامل کورتیکواستروئیدها و بیحسکنندهها
ویروس ایجاد کننده زونا، ویروس واریسلا زوستر، با تماس مستقیم مایعات موجود در جوشهای تاولی فعال، میتواند از فردی به فرد دیگر منتقل شود. بنابراین، افراد مستعد باید از تماس با افرادی که زونا فعال دارند، به خصوص زنان بارداری که هرگز مبتلا به آبله مرغان نشده اند یا افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، خودداری کنند.
با این حال، بعضی از افراد بیشتر از دیگران در معرض خطر این بیماری هستند. محرکها و عوامل خطر احتمالی عبارتند از:
ترس از مسموم شدن و اعتقاد به اینکه بعضی مواد غذایی اصولاً برای مسموم کردن بشر ساخته شدهاند (مانند قند مصنوعی و آبهای معدنی)
آزمایشها نشان دادهاند که واکسن بیخطر است، با این حال بعضی از کودکان ممکن است موارد زیر را تجربه کنند:
دیدگاه امیل کریپلین، روانپزشک آلمانی، دربارهٔ پارانویا
انواع قطره و اشک مصنوعی و تفاوت آنها عروق کرونر قلب بی اختیاری ادرار چیست و چگونه درمان میشود؟ دوره خاموشی لوپوس و مهمترین علائم آن قرص متورال یا متوپرولول چیست؟ موارد استفاده، هشدارها، عوارض مشاوره با پزشکان رسا
پارانوئید از نظر روانشناسی یک اختلال روانی است که موجب ایجاد حس بیاعتمادی و سوءظن بیدلیل به دیگران میشود. این افراد بهطور دائم به دیگران مشکوک هستند و بر این باور هستند که دیگران سعی در تحقیر، آسیب رساندن یا تهدید آنها دارند.
انتقال مستقیم زونا به فرد دیگری ممکن نیست. با این حال، فردی که هرگز آبلهمرغان نداشته است میتواند با تماس مستقیم با مایع موجود در تاول افرادی که در حال حاضر مبتلا به زونا هستند، به این ویروس مبتلا شود. اگر این اتفاق بیفتد، و فرد در برابر زونا واکسینه نباشد، ابتدا به آبلهمرغان مبتلا میشود و نه زونا.
پرتودرمانی یا شیمیدرمانی که مقاومت بدن را در برابر بیماریها کاهش میدهند
بیماری پروانهای چیست؟
به همین دلیل، روانشناسان معمولاً فرد مبتلا به اختلال شخصیت پارانوئید بیماری زونا کی خوب میشه را تا بعد از ۱۸ سالگی تشخیص نمی دهند.
اردیبهشت ۶, ۱۴۰۱ ۸ راهکار مفید برای دوباره خوابیدن در نیمه شب